Tiskovna konferenca ob izdaji knjige ZMOREŠ, ČE SE ODLOČIŠ - Pot iz objema zasvojenosti

Tiskovna konferenca ob izdaji knjige ZMOREŠ, ČE SE ODLOČIŠ - Pot iz objema zasvojenosti

So trenutki, ki se za vedno zapišejo v življejenju. Iz več razlogov. Včasih je določene kratke, a neskončno pomembne trenutke težko razumeti na pravi način in jih na pravi način tudi ovrednotiti v svojih mislih. Pomembno se je potruditi in biti v stiku s samim seboj. Kako enostavno se sliši.  

Ni enostavno, ko te pomembna oseba v življenju, sicer pred mnogi leti, vztrajno poskuša prepričati, da ne znaš, da ne znaš napisati enega stavka. In v enem trenutku življenja se od tebe pričakuje, da napišeš KNJIGO. Knjgo, ki jo bodo brali drugi... In to je trenutek, ko moraš prestopiti mejo tistega, za kar misliš, da je tvoj mejnik in naprej ne gre več. In potem ugotoviš, da meje premikamo vsak dan, dan za dnem. 

Najpomembnejše sporočilo je: potrebno je biti vztrajen in to zelo... slediti svojim sanjam... in potrditve pridejo same od sebe. 

Z našo izjemno dragoceno in neprecenljivo zunanjo strokovno sodelavko, doc.dr. Zdenko Čebašek Travnik sva knjigo predstavili medijem. 

 

Najpomembnejše spoznanje: le s pogumom in vztrajnostjo se lahko otresemo tudi najbolj trdovratnih strahov, ki nas ovirajo na naši poti napredka. 

Vse novice