Najbolj zagotovo najdeš srečo, če delaš najboljše, kar moreš, s tistim, kar imaš. P. Brown

Najbolj zagotovo najdeš srečo, če delaš najboljše, kar moreš, s tistim, kar imaš. P. Brown

Programi

Dejavnost programov društva je celostna psihosocialna obravnava odvisnih od alkohola in drugih oblik zasvojenosti in njihovih bližnjih z namenom vztrajanja v abstinenci, rehabilitacije in njihove ponovne vključitve v socialno okolje. Torej nudimo pomoč vsem tistim družinam, ki so se znašle v stiski zaradi različnih oblik odvisnosti in zasvojenosti.

Posebno pozornost namenjamo tudi preventivnim programov za otroke, mladostnike in njihove starše. Kot so: predavanja, kreativne delavnice, šole za starše ipd.

Za več informacij nam napišite elektronsko sporočilo na info@zarekupanja.net

Zasvojenost je bolezen in hud problem sodobnega časa in prizadene vse družinske člane, ne le tistega, ki zlorablja to omamno snov, saj se družina prilagodi odvisnosti.

Pomoč ponujamo torej vsem tistim, ki so si priznali, da imajo težave z odvisnostjo in njihovim svojcem.
Za odvisniško vedenje je značilna prevelika želja (po alkoholu, po drogi, po uporabi interneta, po hrani,...) in kompulzivnost.

Narediti prvi korak je zelo težko. Odločitev za ABSTINENCO je edina prava pot v zdravo in osebnostno bogato življenje. Ob tem je zaželjena podpora ožjih družinskih članov, saj nebogljeni in negotovi osebnosti stojijo ob strani in so mu v neizmerno pomoč.

Dovolite si ugledati svojo svetlo, neodvisno, pot v prihodnost v naši družbi.