Novoletno srečanje članov društva

Novoletno srečanje članov društva

Leto se približuje koncu in kot vsako leto do sedaj, smo se tudi letos v velikem številu zbrali člani društva na zaključnem srečanju. 

Mnogi se sprašujejo zakaj so takšna srečanja pravzaprav pomembna in potrebna. In na to vprašanje je odlično odgovoril prof. Musalek na mednarodni konferenci o alkoholizmu in drugih zasvojenostih na Bledu v mesecu oktobru 2015, ko je dejal, da v tistem trenutku, ko nekomu nekaj odvzameš, mu moraš ponuditi za to alternativo, ki bo zanj primerna in zdrava ter mu predstavlja užitek. 

In naša srečanja vse to tudi ponujajo. Prijeten večer, v družbi istomislečih ljudi. Vsi ti ljudje na srečanje s seboj prinesejo pozitivno energijo, smisel za humor in zabavo, pripravljenost se poveseliti, zaplesati ter preživeti čudovit večer. 

In vsako leto posebej ugotavljamo, da nam je to uspeva. Srečanje zaključimo, da smo cilj dosegli, da smo sledili svojim usmeritvam in načrtom. In da vse to, kar delamo, delamo s srcem in predanostjo. In ko je mozaik leta sestavljem, potem je mogoče pod zadnjo črto v letu, ki odhaja, zapisati: "Za nami je ponovno eno uspešno leto, ki nas je obogatilo z različnimi izkušnjami in spoznanji". Najpomembneje pa je to, da vemo, da moramo tudi v prihodnje slediti svojemu poslanstvu, ki smo si ga sami izbrali. 

Ni vedno lahko. Nihče tega ne trdi. A ko ob koncu leta ugotovimo kaj vse nam je v preteklih 365 dneh uspelo, smo zadovoljni. In takšno leto je bilo tudi leto 2015. Pomahali smo mu v slovo s prepričanjem, da nas čaka Novo leto 2016, ki bo za nas uspešnejše ter da nam bo vsem skupaj prineslo veliko osebnega in poklicnega zadovoljstva ter izpolnitev vseh načrtih, tudi tistih najbolj skritih, ki še zdaj bivanje nekje daleč, jutri pa bodo že del naše realnosti. 

Hvala vsem članom in sodelavcem, ki so ali ste nam omogočili sestavljanje mozaika leta 2015. 

Vsem želimo zelo, zelo uspešno ter srečno leto 2016! 

 

Vaš Žarek upanja

Vse novice