Najbolj zagotovo najdeš srečo, če delaš najboljše, kar moreš, s tistim, kar imaš. 

P. Brown

Gostovanje predstave Krivica boli v letu 2012

Gostovanje v Novi Gorici

 

Igralska ekipa je bila 22.3.2012 na prvem gostovanju, v Novi Gorici. Ekipa je bila dobro sprejeta. Organizator Dijaški dom Nova Gorica je za poskrbel za prijetno dobrodošlico.

 

Gostovanje v Dovjah

 

Zadnji petek v mesecu marcu 2012 smo z igro "Krivica boli" gostovali v Kulturnem domu v Dovjah pri Mojstrani v soorganizaciji z društvom Krma iz Jesenic in Kulturnem domu, da so nam omogočili gostovanj

 

Gostovanje v PB Begunje

V četrtek, 17. maja 2012, smo z zadnjo predstavo, "Krivica boli", avtorja T. Partljiča, gostovali v PB Begunje in polepšali to popoldne pacientom v bolnišnici.

 

Gostovanje v PB Vojnik

 

Predstavo smo izvedli v okviru rednega letnega srečanja pacientov PB Vojnik, oddelka za zdravljenje odvisnosti, ki je vsaki prvi petek v mesecu juniju, letos torej 1.6.2012.

 

Pričakala nas je polna dvorana gledalcev, ki so nestrprno pričakovali začetek igre, saj je mnoge kasneje, v nadaljevanju srečanja, čakala še udeležba v raznih športnih aktivnostih, ki so tudi del tega srečanja.

 

Po uvodnih besedah vodje oddelka, prim. Darje Boben Bardutzky, dr.med., spec.psih., se je naša predstava začela.

 

Scena je bila prilagojena okolju bolnišnice. Naše garderobe in druge obrobne aktivnosti so potekale za panoji... ampak, ker nesreča nikoli ne počiva, se nam je pripetil zanimiv dogodek... Ko je ena izmed igralk precej potiho kihnila in je se s stolom dotaknila panoja, se je pano podrl... skoraj na njeno in "režiserkino" glavo... Naša igralka pa je najprej menila, da sta igralca (ki sta bila trenutno na odru) padla, a resničnost je bila nekoliko drugačna. Ampak ta dogodivščina se je srečno končala. Kar pa je še posebej pomembno, brez posledic.

 

Gledalci so bili navdušeni, vživeli so se v zgodbo...

 

Po tem gostovanju pa se je tudi ekipa odpravila na počitnice, s svojimi nastopi pa bo nadaljevala v jeseni.

 

Gostovanje Krivice boli v Gornji Radgoni

 

Napovedujemo, da bo gledališka ekipa "Krivice boli" dne, 9.11.2012, gostovala v Gornji Radgoni na svečani slovensti ob 10. obletnici delovanja Društva Nova pot Radenci.

Vse novice

Naše delo omogočajo