Najbolj zagotovo najdeš srečo, če delaš najboljše, kar moreš, s tistim, kar imaš. 

P. Brown

Gostovanje predstave Edina Zala

 

In ponovno smo oživili našo predstavo. S prenovljeno igralsko zasedbo. To pomeni tudi, da so še nekateri drugi naši člani dobili priložnost izkusiti gledališče iz prve roke in tudi to kako se počutijo tisti, ki stojijo na odru, pred gledalci in morajo nekaj povedati. Hkrati pa je bil ta dogodek dodatna potrditev našega sodelovanja s kolegicami in kolegi iz Bosne in Hercegovine. Izkušnja, ki jo je doživela naša ekipa, je bila seveda prijetna in je vse vključene obogatila za mnoga nova spoznanja. Obisk olimpijskega Sarajeva je poseben dogodek, še posebej sedaj, ko tudi sarajevčani ponovno obujajo znamnito maskoto, Vučka, ki ga je mogoče opaziti vsepovsod, na skodelicah, svinčnikih, spominkih... 

 

Posebej pa nas je razveselilo sporočilo gostiteljev, da so bili nad predstavo navdušeni, da ima veliko sporočilno in terapevtsko vrednost. Zasluge za to je potrebno pripisati avtorju gledališke igre, g. Tonetu Partljiču, ki je pred sedmimi leti vložil veliko energije in svojega znanja in nastala je kratka, a nadvse zanimiva predstava. 

 

Polni vtisov in novih spoznanj se ekipa že pripravlja na novo uprizoritev, ki pa bo tokrat v Ljubljani, v poznih jesenskih dneh. 

Vse novice

Naše delo omogočajo