Najbolj zagotovo najdeš srečo, če delaš najboljše, kar moreš, s tistim, kar imaš. 

P. Brown

Gostovanje gledališke igre v Šempasu

9.4.2019

Društvo za zdravo življenje Nova gorica je povabilo našo gledaiško skupino, da v njihovem lokalnem okolju odigra predstavo Niti tat ne more pošteno krasti. 

Povabilu smo se z veseljem odzvali in se dogovorili o vseh podrobnostih. In priprave na gostovanje smo vzeli zelo resno kot je potrebno. 

In zgodilo se je gostovanje v Kulturnem domu v Šempasu. Uspelo nam bolje kot smo si sploh lahko predstavljali. V gledališki ekipi neposredno sodeuje 9 oseb, ki morajo, vsak na svoj način prispevati pomemben delež. Vseh 9 oseb je soodvisnih eden od drugega in tokrat so se vsi kamenčki v mozaiku zložili na povsem pravo mesto, z veliko natančnostjo. 

In največja zahvala in motivacija za naprej je bil odziv obiskovalcev predstave, da so člani naše gledališke ekipe predstavo odigrati tako odlično, da bi se morali udeležiti kakšnega gledališkega tekmovanja. 

 

Tekmovanje je lahko eden izmed vidikov potrditve, za kar se trudimo. Vendar prave potrditve nosimo v svojem srcu, ko začutimo zavedanje, da zmoremo biti kos najtežjim nalogom. 

 

Verjeti vase in v ljudi je potrebno verjeti tudi takrat, ko nam ne gre tako zelo izjemno odlično. Poudariti pa moramo, da so naši člani lahko dosegli to tudi zato, ker mi vedno verjamemo vanje, tudi takrat, ko so kamenčki v mozaiku sestavljeni malo manj natančno. Pomembna je prehojena pot, vložen trud, energija in dojemanje uspeha je lahko zelo relativna. Vendar, naši igralci morajo vedno stopiti na oder in odigrati svojo vlogo pred gledalci v dvorani.

In izziv za vsakega je, kako bi se pa jaz počutil v tej vlogi? 

In vaši odgovori govorijo o velikem dosežku vsakega posameznika, v vsaki predstavi in v vsakem nastopu. 

 

Dragi naši, torej, gremo novim zmagam naproti!  :-) 

Vse novice

Naše delo omogočajo