Visual 01
Visual 02
Visual 03
Visual 04

Poletni tabor

Kranjska gora, 23. - 25. 8.2013

 

Za nami je aktiven vikend. Prehodili smo za več kot mali maraton kilometrov, se preizkusili v "Kranjska gora ima talent", izdelovali prav posebne obleke in imeli modno revijo pravih večernih oblek in bojnih kostumov, se pomirili v turnirju namiznega tenisa, tekmovali kdo bo hitreje preplezal plezalno steno, se pomerili v igrah z žogo in imeli čas še za obisk frizerke Eve.

 

Imeli dober dogovor z vremenom, ki nam je, kljub slabi napovedi, zelo dobro služilo.

 

V nedeljskih popoldanskih urah pa smo se vračali proti domu, eni malo bolj in drugi malo manj prijetno utrujeni...

 

 

 

 

Lorem ipsum

Zimski tabor

Javorniški rovt, 20. - 22.3.2015

 

S skoraj povsem prenovljeno skupino otrok smo se odpravili na zimski tabor. Kljub temu, da smo si želeli bolj "zimskih" radosti, nam je uspelo uresničiti čudovito druženje. 

 

V Planinskem muzeju v Mojstrani smo izvedeli veliko novih informacij o tem kako se vesti v gorah, na kaj moramo biti pozorni in kaj odnesti s seboj v nahrbtniku. Malo s slabo vestjo smo v nahrbtnik pospravili tudi čokolado, čeprav tja seveda poleg vseh drugih stvari sodi. Skoraj vsi smo se po virturalni poti odpravili na naš najvišji vrh, Triglav. 

 

Ob spoznavnih aktivnostih, socialnih igricah smo bili tudi telesno precej aktivni. Igrali smo nogomet, namizni tenis ter tudi plavali v bazenu ter se spuščali po toboganu. 

 

Na koncu smo se okrepčali in se nekoliko utrujeni odpravili proti domu, novim dogodivščinam naproti. 

 

Druženje nam bo vsem ostalo v zelo prijetnem spominu. Proti domu smo se vračali z željo, da se ponovno spet kmalu srečamo na kakšni podobni aktivnosti. 

 

 

Lorem ipsum

Zimski interaktivni tabor

Kranjska gora, 11.-13.3.2016 

 

Sredi marca. Tik pred prvim pomladnim dnem. Priprave potekajo z velikim pričakovanje in vprašanjem. Ali nam se nam bo tokrat uspelo odpraviti na sneg in smučati? Največje vprašanje. 

Zbiramo prijave in obljubljamo smučanje in zgonjih pomladnih dneh. Zveni nekoliko optimistično ali celo utopistično, glede na vremensko napoved. Ja... tam, kjer je volja, je tudi pot. In to se je pokazalo tudi pri nas. Teden dni pred našim odhodom, se je vse spremenilo. In snega je bilo kar naenkrat dovolj, dovolj za norčije na snegu in smučanje. To je bila sicer glavna aktivnost našega bivanja. Ob tej glavni aktivnosti, pa so sledile še druge. Aktivnosti, ki so potrjevale naše sposobnsoti, talente, ko smo se preizkusili v marsičem. 

 

Vsi smo bili uigrana ekipa. Uspel nam je izjemen dosežek. Vsi otroci so smučali, vsi so plavali in vsi so se preizkusili v kreativnem in umetniškem delu našega skupnega programa, ki smo ga soustvarjali. Sodelovanje je bilo najpomembnejše. Na koncu smo bili vsi zmagovalci. In v zmagovalnem duhu v srcu smo se po kosilu v nedeljo odpravili proti domu. Bogatejši za nove izkušnje, nove življenjske zmage ter hkrati prepričani, da tokratno druženje ni bilo zadnje in da se že veselimo naslednjih druženj, ki sledijo. 

 

 Aktualne novice

12.05.2014 | ARHIV
Svetovna zdravstvena organizacija opozarja, da zaradi alkohola po svetu vsako leto umre 3,3 milijona ...
17.12.2013 | ARHIV
Predsednik republike Borut Pahor je danes sprejel predstavnike organizacij, ki imajo status humanitarne ...
17.10.2013 | ARHIV
Novo mesto, 17.10.2013 Nacionalni forum humanitarnih organizacij Slovenije (NFHOS) je ob dnevu boja proti ...

 

Ostalo

 

Naše delo omogočajo:

 

  

 

 

Rezultat iskanja slik za občina litija 

 

O društvu

Društvo je v letu 2006 pridobilo status društva, ki deluje v javnem interesu na področju socialnega varstva in status splošne humanitarne organizacije.

 

Naslov:

Društvo Žarek upanja

Letališka 33, p.p. 2558

SI - 1000 Ljubljana

 

Davčna št: 42254027

TRR: SI56 0201 1009 0148 128


Telefon:

01 89 77 023

031 301 470

031 341 784